Laptop HP Pavilion dv6 Accu

Elke accu is aan slijtage onderhevig. De levensduur van HP batterijen verschilt per type. Maar gemiddeld gaan de batterijen 2 tot 3 jaar mee.

Het is extreem belangrijk om een goede adapter-oplader te gebruiken voor uw HP laptop. Aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw HP Pavilion dv6 Accu doen afnemen maar sterker nog: ernstige schade toebrengen aan uw HP batterij. Op koopaccu kunt u eenvoudig de bijbehorende HP adapter-oplader voor uw HP Pavilion dv6 Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.
Batterij percentage:
Om de levensduur van deze HP Pavilion dv6 Accu te verhogen is het aan te raden de HP batterij niet lang in een lage energiestand (20%) te laten. Een HP batterij kan het beste regelmatig gebruikt worden. Opladen afwisselen met leegladen (door de HP te gebruiken zonder netstroom) is bevorderlijk voor de levensduur van uw HP Pavilion dv6 Accu op lange termijn.

Mocht u uw HP laptop voor een langere aaneengesloten periode niet gebruiken dan is het verstandig uw HP Pavilion dv6 Accuniet helemaal vol te laten op 100%. In dit geval kunt u het beste uw HP batterij voor ongeveer 50% vol laten.

Iedere HP batterij is aan slijtage onderhevig. Om de slijtage zoveel mogelijk te beperken kan het helpen om de temperatuur van uw HP laptop niet te hoog te laten oplopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan schadelijk zijn voor uw HP Pavilion dv6 Accu en HP laptop zelf. Een van de meest belangrijke oorzaken:
Stoffige werkomgeving
Zorg ervoor dat de HP in een stofvrije omgeving gebruikt wordt. Probeer uw HP laptop ook zoveel mogelijk schoon te houden. Met name bij de plaatsen waar de HP laptop zijn koeling krijgt.Laat de HP laptop bijvoorbeeld ook niet onnodig in de brandende zon staan of laat uw HP laptop niet in een warme auto liggen.

http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6.html