fodboldtrøjer børn

Som det er kendt, to succesfulde rekord opfyldes af Real Madrid stjerne på Euro 2016. Det arsenal trøje første rekord blev, han blev den første spiller, der altid har scoret mål i fire europæiske Cups i træk. Faktisk den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic havde også en chance for at gøre det. Men Sverige havde allerede undladt at sidste 16, før Ibra scoret.

I tolal, har Ronaldo scoret otte mål i løbet af sin deltagelse i Europa Cup finalen. Beløbet er kun bag messi trøje en af ​​ejerne målscorer, Michel Platini. Det betyder, at han sandsynligvis vil svare til den rekordstore Platini, hvis du kan score et mål i de sidste 16 eller i næste runde, hvis Portugal kvalificere sig.

Mens den anden rekord for en vellykket ætset Ronaldo er en spiller han er blevet den mest fremhævede i Europa Cup finalen. Kampen Portugal mod Ungarn onsdag (22/6) i går var det 17 udseende af sin karriere.PSS Sleman trup måtte kæmpe hårdt, når udfordret Martapura vært FC onsdag fodboldtrøjer børn (10/9) overmorgen. Fordi, efter at have tabt Persigubin Bintang Mountains, flere spillere på sidelinjen på grund af skader ramt.

%d bloggers like this: